Bőrfiatalító Növényi Őssejtek

facebook_svajci_alma_sejt_v2_860p

Az őssejt kutatás vívmányait már nemcsak az orvostudomány használja, hanem a szépségipar is hatékonyan alkalmazza bőrfiatalító kozmetikumok hatóanyagaként.

Őssejtek a bőrben

Az őssejtek speciális, igen különleges sejtek, amelyek a szövetekben, többek között a bőrben is megtalálhatóak. Magukban hordozzák a fiatal, egészséges bőrsejtek kódját és képesek arra, hogy lemásolva önmagukat új fiatal sejteket hozzanak létre. Sajnos az őssejtek idővel elfáradnak, nem termelődnek újra, számuk a káros környezeti hatások miatt és a kor előrehaladtával csökken, működésük lelassul. A bőrmegújulás a fiatalkori 28 nap helyett idősebb korban akár 50 napig is eltarthat.

Hogyan hatnak a növényi őssejtek?

A kozmetikumokban található őssejtek kizárólag növényi őssejtek és feladatuk nem az, hogy új emberi eredetű sejteket hozzanak létre, hanem az, hogy védjék, támogassák a meglévő emberi őssejteket abban, hogy egészségesen működhessenek. Képesek lassítani a bőr öregedési folyamatait, aktivizálják a bőrben található őssejteket, így újra elindítják a fiatalabb és egészséges sejtek képződését. A bőrt életerővel töltik fel, visszaadják fiatalos feszességét, rugalmasságát. Védelmet biztosítanak a bőr sejtjeinek és meghosszabbítják azok élettartamát. A bőr ellenállóbbá válik a környezeti hatásokkal szemben. Így fejtik ki hatásukat a bőr fiatalságának, üdeségének, egészségének megőrzése érdekében.

Malus Domestica alma őssejt kivonat

És megint AZ ALMA tehet mindenről. Ez volt a tudás fájának a gyümölcse, a Paradicsomból való kiűzetés okozója, a mitológia szerint a trójai háború elindítója. Az alma most jóvá tesz mindent, beteljesíti a görög mitológiából ismert üzenetét, és most már nemcsak Aphrodité versenyezhet a „Legszebbnek” járó díjért.

A kivételes bőrfiatalító hatóanyag neve Malus Domestica. A kutatók egy szélsőséges körülmények között élő svájci alma fajtában találták meg ezt az őssejtet, mely más almafajtákkal szemben sokkal tovább maradt friss, nem ráncosodott a héja és hosszabb ideig volt eltartható. Kísérletekkel igazolták a belőle kivont őssejtek bőrfiatalító hatását. A kivont növényi őssejtet liposzómába zárták, ezzel is elősegítve a hatóanyag kozmetikumok által történő könnyebb és hatásosabb bőrbejutását.

Győződj meg Te is e csodás hatóanyag jótékony hatásáról és próbáld ki az alma őssejtet tartalmazó drRiedl Lifting szérumunkat és a szemránckezelő ampulláinkat.