Növényi őssejttel az örök fiatalságért

Mi nők folyamatos harcot vívunk az öregedés ellen. Keressük azokat a megoldásokat, amelyek a leghatékonyabban késleltetik a bőröregedést, megpróbáljuk a legjobb minőségű hatóanyagokat tartalmazó csodaszereket beszerezni, törekedve arra, hogy a hatóanyagok mellett ezek a termékek mentesek legyenek a káros anyagoktól.

A XVII. században ismerték meg az emberek egy speciális almafaj fajták Svájcban. Arra lettek figyelmesek, hogy azok az almák, melyek kicsit megsérültek, pár nap alatt regenerálódni kezdtek. További vizsgálatok során kiderült, hogy az alma rendkívül sokáig eltartható, mert hónapok múltán sem változik sem az alakja, sem a színe, sem a konzisztenciája. A vizsgálatok beigazolták, hogy az alma rendkívül gazdag a növényi hatóanyagokban és a hosszú életű növényi sejtekben.

Ennek a különleges svájci almának az őssejtjéből kinyert hatóanyag a PhytocellTech Malus Domestica, Európai Kozmetikai Innováció díjas hatóanyag, az ELSŐ olyan aktív őssejt tartalmú kozmetikai összetevő, amely hatása igazolt:miszerint ezek a kinyert őssejtek kompatibilisek az emberi bőrrel és így képesek azt megóvni, oly módon, hogy a bőr megkapja a friss, növényi őssejteket.

Mire jó az Acerola C? 

Ez a növényi hatóanyag egy vitaminokban dúsgazdag antioxidáns, amely serkenti a kollagén képződést és ásványosítja a bőrt, kozmetikai termékekben felhasználva kiváló öregedésgátló hatást nyújt.

A növény egy vadon termő cseresznye, C vitamin tartalma gyakorlatilag a citroménak a tízszerese. Ezen kívül nagy mennyiségben tartalmaz más vitaminokat, enzimeket, bioflavonoidokat is. Az amazóniai medencében élő indiánok igazi kincsnek tartották.

Tökéletes a kollagén képződés serkentésére, a vitaminok és ásványok bevitelére. Erős antioxidáns képességének köszönhetően kiváló öregedésgátló hatóanyag.

Mindemellett keringésnövelő és halványító hatása is van, folytonos használat mellett csökkenti a szem alatti karikák kialakulását.

Melyik termékünkben találod meg ezt két csodálatos a hatóanyagot? 

A drRiedl szemránckezelő koncentrátum magas koncentrációban tartalmazza ezeket a hatóanyagokat, ezért már pár csepp elegendő belőle. Önmagában is hatásos, vagy csepegtesd hozzá a szemránckrémedhez, megnövelve vele annak hatékonyságát. A 3 kisebb ampulla rendkívül takarékos és praktikus, mert a pipettával egy apró csepp is elegendő belőle, hogy kifejtse hatását. A másik két ampulla ráadásul addig maradhat érintetlenül, elzárva a levegőtől és szennyeződésektől.

drRiedl szemránckezelő koncentrátum 3×3 ml

Hatóanyagok: növényi őssejt, acerola C-vitamin

A növényi őssejtet és acerola C-vitamint tartalmazó koncentrátum bizonyítottan fokozza bőrsejtjeid aktivitását és vitalitását. Feléleszti bőröd őssejtjeinek önmegújító képességét és aktívan regenerálja a szem körüli kollagén és elasztin tartalmát vesztett, ráncos bőrfelületet. Stimulálja a kollagén termelést, öregedést késleltető hatású, a sejtek oxigén felvételét fokozza. Hatására a szemed körüli érzékeny bőr eddig soha nem látott mértékben megfiatalodik.

Kőolajszármazékot és mesterséges színezéket nem tartalmaz, illatmentes.